Tools

Op zoek naar een training waarin een specifieke tool wordt behandeld? Kijk hieronder welke tools er zijn en vind een bijpassende training door op ‘Lees meer’ te klikken.

Open-AI-ChatGPT-Tool

Open AI ChatGPT

ChatGPT is een open chatbot, ontwikkeld door OpenAI die gebruik maakt van Machine Learning en AI. Het is een van de meest aansprekende AI-tools van dit moment. Wil je weten wat je ermee kunt doen en welke rol het speelt binnen het AI vakgebied? ChatGPT wordt in onderstaande trainingen als onderwerp uitgebreid behandeld.
Lees meer Bezoek Open AI ChatGPT
Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service van Google die websiteverkeer en gedrag volgt en rapporteert. Het geeft inzicht in hoe mensen je website vinden en gebruiken, en biedt inzichten in klantgedrag, en conversies.
Lees meer Bezoek Google Analytics

HD Insight

Azure HDInsight is een beheerde, full-spectrum, open-source analyseservice in de cloud voor ondernemingen. Met HDInsight kunt je in jouw Azure-omgeving open-source frameworks zoals Apache Spark, Apache Hive, LLAP, Apache Kafka, Hadoop en meer gebruiken.
Lees meer Bezoek HD Insight

Databricks

Databricks biedt een uniform, open platform voor al jouw data. Het geeft datawetenschappers, data-engineers en data-analisten een eenvoudige samenwerkingsomgeving om interactieve en geplande data-analyse workloads uit te voeren.
Lees meer Bezoek Databricks

SQL

SQL (Structured Query Language) is een belangrijke taal voor het beheer van gegevens. Het wordt gebruikt om gegevens in een database op te slaan, op te halen, te manipuleren en te beheren. SQL is een krachtige taal waarmee gebruikers snel en eenvoudig toegang kunnen krijgen tot gegevens uit een database.
Lees meer Bezoek SQL

Spark

Spark is een open source-framework gericht op interactieve query's, machine learning en real-time workloads. Het heeft geen eigen opslagsysteem, maar voert analyses uit op andere opslagsystemen.
Lees meer Bezoek Spark

R-Studio

R is een open-source programmeertaal en omgeving, speciaal ontwikkeld voor statistische berekeningen en visualisaties.
Lees meer Bezoek R-Studio

Python

Python is een van de meest dynamische programmeertalen die er bestaat voor web ontwikkeling, automatisering, scripting en Big Data en werkt op alle grote besturingssystemen en platformen.
Lees meer Bezoek Python